2016. január 24., vasárnap

Egy hóember és egy outfit

   Sziasztok! Tudom, hogy régóta tartozom már egy új, friss bejegyzéssel a blogra, d e egyszerűen nem volt rá időm, hogy leüljek, és megcsináljam. Bevallom a képek meg vannak, de csak most jutottam el odáig, hogy össze hozzak egy normális bejegyzést nektek. Folytatásként szeretném megköszöni Dorothy Lantern-nek, hogy feliratkozott a blogomra, a türelmét, hogy ennyi ideig megvárakoztattam. Nem is akarom tovább jártatni a számat. Nézzük, mit is hozok nektek.

   Húsz nap telt el a köszöntő óta, és most újra elérkeztem egy kis meglepetéssel ugyanis a mai napig én se gondoltam volna, hogy ilyen cikkel jövök nektek. Egész este esett a hó, és mire felkeltem, majd kinéztem az ablakon, hát persze, hogy legelőször az tűnt fel, hogy minden fehér, de délelőtt még ki nem tettem a lábamat a házból, inkább megvártam a kora délutánt, és megrohamoztam a kertet. Szerintem, aki utánam hátra megy az hülyének nézz, mert mindenhol lábnyomok vannak össze-vissza. Már a montázson is feltüntettem a pici hóemberemet, mert persze egy mindjárt 17 éves lánynak rögtön kis Olaf-t kell építeni. (megjegyzem: kesztyűt nem vittem le magammal)


   Ahogy a címből is látjátok nem csak hóembert akartam nektek mutatni, hanem a mai ruha válogatásomról is sikerült pár fotót készítenem. (megjegyzem: kreatív énem előcsöppent) Elárulom, hogy most csak olyan képeket láthattok, amik a postaládából készültek, sajnos, a telefonommal történt valami (a földre leejtem; semmi baja, egy pillanatra leesik a hóba; máris történik vele valami). Szóval most csak a kameráról hozott képeket mutatom nektek - amik persze jobb minőségűek, mintha telefonról hoztam volna. Ég és föld a kettőnek a minősége. (szerény véleményem)


   Meg is érkezett a vasárnapi, téli outfitem, amit meglehetősen nagyon szeretek. A sálat karácsonyra kaptam, a nadrágot és a pulóvert a Tradivarius-ban szereztem be még névnapi ajándékként.(ajándékutalvány által) A kabát már régóta meg van, talán már két éve, de én csak dicsérni tudom, az igaz, hogy könnyen koszolódik, de még nagyobb károk nem keletkeztek rajta. A csizmámat idén ősszel vettük a Deichmann-ban. Kényelmes, és meleg, ha hirtelen váltok át sport cipőre, akkor már megérzem a hiányát a csizmának.   Remélem tetszett nektek a bejegyzés, ha igen nyugodtan írjátok meg: nektek mi a kedvenc téli ruhátok, amiket szívesen hordtok a legnagyobb hidegben is. Építettek már idén hóembert? Ha igen nyugodtan meséljétek el, hogy mikor sikerült elkészítenetek, és hasonló dolgok. Szívesen elolvasom. (:

xx Virginia Taylor

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése