2016. február 14., vasárnap

Valentin napra egy outfit

   Sziasztok! Ahogy ígértem elhoztam nektek az outfit-es bejegyzést. Remélem tetszeni fog nektek, és természetesen kaptok a ruhadarabokról részletesebb leírást. Ezenkívül fontos megemlítenem, hogy látni fogtok pár más témájú képet is, amit sikerült lekapnom a mai nap folyamán. Jó szórakozást! (:

   Mivel egy kissé hideg volt nem nagyon ösztönöztem magam arra, hogy kabát nélkül hagyjam el a lakást, ahogy látjátok nem egy téli kabát került rám, hanem inkább egy ősziesebb/tavasziasabb fazonú, amit a jól emlékszem még a H&M-ben szereztem be. A csizmám az ismerős lehet az előző bejegyzésekből. A nadrágom szintén a Tradivarius-ban szereztem be. A sálamat már úgy gondolom nem kell bemutatnom.


   Egy elfogadható képet találtam amin bátran kigomboltam a kabátomat, hogy megtudjam nektek azt is mutatni mit rejt a kabát. Egy sima, átlagosnak mondható barna kardigánt vettem fel, ami a Colours of the world márkát viseli, s alá egy rózsaszín trikót vettem, amit a Tezenis-ben szereztem be.


   Ez egy kicsit rövidebb posztnak felelt meg, de remélem azért ez is elnyerte a tetszéseteket. Ti mit viseltek/viseltettek ma, Valentin napon? Hogyan, és kivel ünnepeltétek meg? Válaszokat nagyon szívesen várom lent kommentben!

Tovább szép délutánt!

xx Virginia


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése