2016. február 13., szombat

Valentin napi programok

   Sziasztok! Egy jó nagy kihagyás után újra itt vagyok, és igen tudom, hogy rendszereznem kéne magam, mert így mindenkinek elfogyhat a türelme, de nem is akarok erről nektek nagy szócsatát vívni. Szeretném megköszöni Dorothy Lantern-nek, hogy megtisztelt azzal, hogy feliratkozott a blogomra, és még a kihagyások ellenére se hagyott el! (: Most beavatlak titeket, hogy én mit tanácsolok február 14-re nektek, illetve mit fogok csinálni szingliként.

   Első sorban már egy hete elhatároztam, hogy meglepem a családomat palacsintával amerikai módra, amit gyümölcsökkel gondoltam feldíszíteni, hiszen miért ne? Szerintem ez az ünnep olyan aranyos tud lenni, mint a Húsvét. Aztán a kis édességen kívül sorozatokat fogok nézni, valamivel nosztalgiázni (pl.: Jóbarátok - bal felső sarok; Agymenők - jobb felső sarok). A Pretty Little Liars is szerepel a listámon, mert elég lassan haladva, de be akarom fejezni legalább a második évadot, mert már évek óta tartok ott. Nem tudom ki, hogy gondolja, de nem akarok semmit se elkapkodni. Ezeken kívül ott van a Once Upon a Time című sorozat, ami szerintem nagyon aranyos, főleg annak a személynek, aki belül még gyermek. (jelentkezem!) Utoljára hagytam a 2 Broke Girls-t, aminek nem rég indult el az ötödik évadja, meg persze ott van a Shadowhunters, amit még nem is láttam, pedig a könyveket imádtam. (haladnom kéne azzal is)


   Ha már olvasásnál tartunk, azt is szeretném csinálni (persze ma is :D). Egy finom tea mellé beülni a babzsák fotelbe, és kinyitni a könyvedet, ami romantikus, téli hangulatú. Remek választás, nem is kell mondanom, hogy karácsonyra kértem, ahogy emellett még egy hasonló könyvet is. Elhagyva a könyveket, a sorozatokat, az ételeket jöhet a zene, a rajzolás. Évek óta zongoráznom, és a gyakorlás mindig rám fér, ezenkívül imádok rajzolni, szóval nem maradhatott ki a listámról.

   Azt hiszem ennyi lenne a holnapi programom, de ha nektek van még valami ötletetek, hogy mit csinálnátok a hétvégén szívesen fogadom! Lent megjegyzés formájában. (: Nektek milyen tervetek van?

   Hamarosan egy outfit is látható lesz holnap. Maradjatok velem, ha kíváncsiak vagytok mit viselek ezen az igen nyálas napon, ami néhány ember szerint felesleges, hiszen minden napon szeretik egymást az emberek, de akkor minek van olyan ünnep, hogy Húsvét? Miért locsolkodunk? Tehettem fel ezt a kérdést, nem igaz? (:

A következő posztban találkozunk.

xx Virginia


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése