2016. március 18., péntek

Húsvét

Sziasztok! Arra gondoltam, hogy mivel közeledik a húsvét mi is ráhangolódhatunk az ünnepre. (: Számomra igazából kiskoromtól kezdve a csoki keresés volt a legjobb, vagy ha nem is a keresés, de a csokoládék begyűjtése/megkapása. Bár, kinek nem, igaz? Arra gondoltam, hogy megosztok veletek pár ötletet, amit könnyen ti is megcsinálhatok. Segítségül a pinterest-et hívtam.
Kezdjük az édességekkel. Itt látható nyuszi csoki, palacsinta nyuszik, illetve igazán aranyos autós állatka. Reggelire simán meg lehet lepni valakit ezekkel, vagy az egész családot. Fő ok az elkészítéshez: csoki. Ki ne szeretné, ugye? (:Egy kis dekorációval fel is dobhatjátok a lakást, a szobátokat. Ilyenkor szokás a tojás festés is, amire találhatók a képeken pár inspirált ötletet. Esetleg, ha jobban preferáljátok az ajtó díszeket, ahhoz elég egy képkeret, néhány szalag, és tojások, amiket valakivel megcsináltatok vagy megfestve vesztek az üzletben. Illetve a gyertya imádók se maradnak ki, amihez elég egy gyertya, egy üveg és kis előre megvehető tojások.


  

Utoljára pár ötlet, hogy mik az ötleteim ezekre a napokra hordani. Elő lehet kapni valami színes, virágos, mintás ruhadarabot, ami lehet, akár nadrág, szoknya és kimenni a szabadba a családdal. Család látogatásra remek alkalom ez az ünnep.

Remélem hasznos volt ez a bejegyzés nektek, és ha tetszett nyugodtan írjátok meg nekem. Hamarosan találkozunk!

xoxo Virginia

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése