2016. március 11., péntek

Kiruccanás a városba

   Sziasztok! Szintén egy kicsit - nagyon - megkésve meghoztam a következő bejegyzésemet, és ígérem, hogy ezután rendszerezem magam. Mondjuk legalább heti egy darab cikk az olvasóknak. Remélem be is tartom, már csak a ti érdeketekben is. (: Múlt héten szombaton volt az iskolánkban a Dök-nap, amin a mi osztályunk a városba ment sétálgatni. Az idő kedvezett nekünk, bár a szél kegyetlenül fújt, de ami délután történ megpecsételte a következő heteimet, de inkább forduljunk a boldogabb emlékek felé.

   A Hősök terétől indultunk, és egészen a Parlamentig tettünk egy kis kört, közben elő kellett adnunk pár dologról érdekességeket, persze angolul vagy németül. Nekem a Vérnegyedről kellett, bár nem szedtem össze sok mindent, de azok igazán információ dúsak voltak, azt hiszem. A legjobb barátnőmmel húsz perccel előtte ott voltunk a téren (mivel ott beszéltük meg az osztállyal a találkozott), de persze még tizenegykor is csak öten voltunk ott összesen. Kezdtünk aggódni, aztán elindultunk, hogy körbe menjünk, amikor észrevettük őket. Én meg, mint egy hülye integetni kezdtem, hogy észrevegyenek, azt hiszem nem csodálkozom, ha páran direkt nem vettek észre. (: Én is elnéztem volna magamról, de ezt eltekintve végül el tudtunk indulni. Persze, nem volt ott az egész osztály.


   Elmentünk az ottani parkon is, és láthattuk a szemünkkel az Állatkertet, meg az egyéb érdekességeket is, amiről szó volt. Andrássy úton sétáltunk át, aztán ott megálltunk egy gyors ebédre, majd tovább indultunk. Nagyjából két órás kiruccanásról van szó, aztán hazavánszorogtam, hogy aztán elinduljak a szombati sulimba, ami akkor délután volt megtartva.   Ahol sikerült lefele a lépcsőn megütni a bokámat, amitől kibicsaklott, és tudom, hogy remekül fogalmaztam meg. Remélem tetszett, és találkozunk legközelebb!

xx Virginia

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése