2016. augusztus 14., vasárnap

30 napos kihívás #2

Sziasztok! (: Elcsúsztam pár nappal, de végül is nem olyan sokat késett a második nap elkészítése. Idősorán, vagyis pénteken volt szerencsém részt venni a budapesti Directioner találkozón, amiről hamarosan hozok egy külön bejegyzést, szóval most nem nagyon mondok semmit róla. A mostani vasárnapi napon egy tíz kedvelt és nem kedvelt dolgomat kell bemutatnom. Megpróbálok pont annyit összegyűjteni, de lehet, hogy csak 5-5-öt fogok tudni leírni nektek magamról. Lássunk is hozzá!Először is el kell mondanom, hogy ettől a feladattól féltem is a legjobban, s milyen jó, hogy ilyen előre is tették, nem igaz? Mivel nagyon sok mindent szeretek, és amiket kevésbé azokra nem igazán szoktam gondolni, de most mindent összeszedek, bár nem tudom, hogy tárgyakat kéne, vagy cselekvéseket, valamilyen formátumban lesznek, ahogy jön úgy marad.

SZERETEM

1) Az édességet. Tudni kell rólam, hogy édes szájú leányzó vagyok, akinek minden nap legalább egy édeset ennie kell, mert különben nem pörög fel. Cukorszintemet az egekig tudom vinni, ha úgy akarom, bár még nem sikerült szerintem túlzott cukor mennyiséget bevinnem, szerencsére, de ha én egyszer a jövőben cukorbeteg lennék, akkor azt sose élném túl, vagy talán igen, de nagyon nehezen, szóval általában vigyázom magamra ebben a témában.

2) A zenét. Minden mennyiségben, s mivel ez nem befolyásolja az egészségemet, ezért amikor lehetőségem van rá, akkor hallgatok bármit, bár leginkább a jelenlegi hangulatomhoz igazodott. Például, ha énekelni akarok, akkor biztos lehetek benne, hogy One Direction számokat indítok el, s boldogítom a hangommal a családomat, ami nem a legjobb, szóval sajnálok mindenkit, aki hallja, vagy hallotta már bármikor.

3) Az úszást. Idén nyáron ébredtem rá, s leginkább a nyaraláson, hogy mennyire szeretek úszni. Oda-vissza, leginkább gyors úszásban, bár szemügyre vettem, hogy oda fele, még egyenesen tudok úszni, de vissza már olyan ferdén elmegyek a medence oldalához, hogy azt se tudom, hogy csinálom, de imádom űzni jobban, mint a futást.

4) Az animet. Akár rajzolni, akár nézni. Nem idén kezdtem el nézni két nagyon kedvelt sorozatomat ebben a témában, sőt még előttük egy nagyon aranyosat is néztem, de sajnos mindig elfelejtem a nevét, ami egy kis,szürke macskáról szól, aki elveszti az anyukáját, és a testvéreit, majd egy családhoz kerül. (hátha valaki ismeri) A két másik sorozat a Nana és a Lovely Complex. Mindkettő egy aranyos történet, vicces, és lehet rajta nevetni, meg persze szomorkodni is, s reménykedni.

5) Ez lesz az utolsó pont, mert már ide sem igazán jut eszembe több pont. Az internetes barátaimat, mert lehetnek rengetegen, és olyanok, akik ugyanazt a bandát szeretik, vagy hasonló az érdeklődés körötök, esetleg nagyon-nagyon hasonlítotok egymásra, már annyira, hogy el sem hiszitek. Egytől egyig szeretem mindegyikőjüket. (:
NEM SZERETEM

1) A pókokat. A kígyókat. A patkányokat. A csigákat. (se a házast, se a csupaszt) A békákat. Az összes csúszómászó állatokat. Akár ezeket külön pontokba is tehettek volna, kár, hogy nem teszem, mert akkor ez a téma elég hosszú lenne. Szóval igen.

2) A sötétséget. A nappaliban vagyok, és leoltom a villanyokat, majd berohanok a szobámba, fel az ágyamba, be a takaróm alá a párnáim közé bújva alszom el. Egy másik történet, amikor egyedül voltam otthon, és este volt. Pretty Little Liars sorozatot néztem, épp azt a részt, amikor a múltban Hanna és Mona valami szellemmel való beszélgetést végeztek, amikor az ablakban egy pillanatra megjelent a hallottnak hit Alison. Ezután leállítottam a részt, és hátra fordultam az ablakomhoz, amikor ijedten ugrottam beljebb a kanapén, és felhúztam a takarómat, bár onnantól fogva égő villannyal néztem tovább a részt. Azóta már tovább jutottam az ötödik évadig, szóval tudom, hogy Alison életben van, bár az anyja nem is lehet hallottabb.

3) Az egereket. Kihagytam őket az első pontból, amit nem sajnálok, mert legalább a hármas pont is meg van, és nem kell rajta tovább agyalnom.

4) A horrort. A thriller még elmegy, talán. Egy nagy TALÁN, de nem a kedvenc film típusaim, és ha lehet nem is ülök le ilyen filmek elé.

5) A vitákat. Ha lehet kerülöm őket, vagy befejezem őket egy hatalmas nagy öleléssel.

Nehezen összeszedtem összesen mindenből tízet, bár örültem, hogy megcsináltam ezt a részt is, mert legalább pár dolgot felsorolhattam magamról, s olyan dolgok is eszembe jutottak, amik az elején nem. Remélem tetszett a bejegyzés, és ha gondoljátok írjátok, hogy;


Ti mit szeretek, vagy éppen nem?

xoxo Virginia


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése