2016. augusztus 20., szombat

30 napos kihívás #4

Sziasztok! A mai nap a kihívás negyedik napját hoztam el nektek, ami a tumblr nevemről lesz szó. Bele is kezdek. Elnézést a rövid előszóért, de nincs sok időm, és éppen, hogy leülök a gép elé írni egy kicsit mi a háttere tumblr-n a nevemnek, ami nem nagy tudomány igazából.Virdzsini, avagy Daydreamer


Virdzsini - a Virdzsinia becenevemnek egy rövidített változata, szóval lényegében a becenevemet tükrözi, vagyis engem nyilván.

Daydreamer, vagyis magyarul álmodozót jelent. Azért adtam ezt a nevet magamnak igazából a saját képem alá, mert igen, én ilyen ember vagyok, aki szereti elképzelni a dolgokat, néha saját, kitalált történetekkel alszom el. Furcsán hangozhat elsőnek, de így van. Fontos megjegyeznem, hogy a húgom segítségével nem jutott volna eszembe ez a név megadás magamnak, szóval neki köszönöm igazán a segítséget.Mi a ti tumblr neveteknek a jelentése?Szóval ez egy tényleg rövid bejegyzés lett. Remélem nem probléma. Hamarosan úgy is találkozunk egy következő bejegyzésben. Legyetek jók, ha tudtok. (:


xoxo Virginia


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése