2016. augusztus 28., vasárnap

Vissza a suliba #2

Sziasztok! Szeretném megköszöni Amor~nak, hogy kommentelt az első ilyen bejegyzésem alá. Nekem még az sokat jelent, ha egy facebook csoportban belájkolják a hirdetésemet egy-egy cikkemről. Ahogy ígértem neki is, és terveztem is hozni nektek a többi füzetemről képeket. A munkálatok már az ötlet előtt készen voltak, a folyamatot, pedig nem dokumentáltam, szóval fogadjátok el írásban illusztrációval. (:

Itt is lennének azok a füzetek, amiket a tavalyi évről tovább viszem, mert még a feléig se jutottam el egyesekben, illetve van köztük új füzet is (informatika), amihez meg találtam egy nem használtat itthon. A füzetekhez leginkább az Ikea 2017-re szóló füzetét használtam fel (utólag is köszönöm a postásunknak, hogy bedobta, és a cégnek, hogy kiadta). A vinyetákat is ebből a füzetből vágtam ki. Illetve találtok egy cicás füzetet, amit még régebben kaptunk egy írószer boltban a fizetés során.

Kellékek:
  • Ikeás füzet (de akár erre bármilyen füzet megfelel)
  • Olló (vágjatok, mint az őrültek, cikk-cakkban)
  • Ragasztó (ragasztópisztoly, stift ragasztó, folyékony ragasztó)
  • Toll (valamivel írni kellett a vinyetákra, de ez már részlet kérdés, mivel teszitek meg)Ezek lennének a kész alkotások, amiket elkészítettem. Időközben a megmaradásuk érdekében bekötöttem őket fóliával (kívéve a spirál füzetet). Egyszerű őket megcsinálni, csak a fent említett eszközökre lesz szükséged, és a kreatívitásodra lesz szükséged. (: Ahogy látszik nem mindegyiket kötöttem be teljesen, hanem kettőt csak egy kis vinyeta díszt adtam rá, és kész lett.

A mai nap folyamán viszont elkészült egy 1D füzetem is, ami természetesen énekre van fent tartva, amit ugyanúgy végeztem el, mint az előző ilyen posztban említetteket. Picasa program segítségével. Ezt a feladatot viszont másképpen oldottam meg, mivel kis méretű füzetről volt szó, ezért A4-es méretben készítettem el a képet, de fektetve, így ahogy lent látjátok az alsó képen könnyedén rátudtam ragasztani a stift ragasztómmal, majd szintén beborítottam védő fóliával.Munka közben a picasában

Az elkészült, füzetre ragasztott példányEzek lettek volna a füzeteim összességében. (: Hamarosan újra találkozunk, addig is legyetek jók, és élvezétek az utolsó órákat/napokat a nyári szünetből. Boldog Nyílt Képregény Olvasás napot!

Ölel,
Virdzsinia
0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése