2016. december 2., péntek

30 napos kihívás #6

Sziasztok! (: Lassan karácsony is közeledik, szóval nekem is készülődnöm kéne. A bloggal kapcsolatban viszont rengeteg ötletem, de alig van időm. Lassan remélem minden rendbe fog állni, s boldogan leülök megírok előre több bejegyzést, majd megyek tovább a dolgomra, esetleg beütemeztettem, hogy mikor melyiket tegye ki, így ne nekem keljen ezzel dolgoznom. Viszont ez az én problémám, és nem akarom rátok zúdítani ezeket a dolgokat. Szóval lássuk is ezt a hatos pontot.
A mai részben a számomra legfontosabb bandáról vagy énekesről fogok beszélni, és a helyzet az, hogy ebből is akad pár, akik az évek alatt összegyűltek. Gyermekkorom meghatározói, vagy éppen a kamaszkoromon visznek végig. Szóval lássuk kik ezek.1.) MILEY CYRUS
S, ha már Miley, akkor a régi sorozata, ami az akkori gyerekek kedvence volt. Hannah Montana. Ki nem ismerte, illetve nézte? Én a húgommal imádtuk a sorozatot, és igazából meg is értem magamat, hiszen az akkori énemnek pont elég egy ilyen sorozat, amit egy tíz éves kislány boldogan tud mellette énekelni.2.) JONES BROTHERS
Első fiúbanda, akikért oda voltam akkoribban, és a sorozatot is nagyon szeretem nézni. Még mindig emlékszem néhány részre is. S itt meg is emliteném azt, hogy ne külön pontot csináljak nekik, mert akkor nem tudom hol lesz vége ennek a listának. A mai napokban szívesen hallgattom Nick-et, a DNCE-t is, és Kevin -ről a snapchat-en keresztül értesülök!
3.) TAYLOR SWIFT
Az egyik női énekes, akinek egyik zenéjét már olyan nyolc éves koromban is ismertem. Melyik lány nem játszott néhány öltöztetős játékkal? Én nagyon szeretem velük játszani, és néhány sztorit kibontani közben, de hosszú lenne ezt rendesen elmagyarázni, és még nem vagyunk a lista végén. Taylor Swift - Love Story Egyszer úgy két-három éve megtaláltam azt a játékot, ahol ez a dal megy mögötte, de nem kétszer mondanom, hogy már nem élveztem ugyanazt a lelkesedést iránta, mint azelőtt. Aztán rátaláltam Taylor Swift-re, és vele is volt egy rövid korszakom, amikor nagyon sokat hallgattam a számait, főleg a country stílusokat.

4.) BIRDY
Vele is volt egy rövid időszakom, amikor sokat hallgattam a zenéit. Mostanában elvétve hallgatom meg egy-egy számát. A történet vele úgy kezdődött, hogy volt egy plakátom az ő arcával, és én fogtam magam, kitettem a szekrényemre, majd rákerestem. Tetszettek a zenéi, így pár hétig hallgattam a lányt, és egy történetem karakterébe is beletettem, de arra a sztorihoz csak a vázlatig jutottam el, és a karakter leírásig.
5.) DEMI LOVATO ÉS SELENA GOMEZ
Disney Channel? Számomra ők ketten jelentették leginkább a legtöbbet a gyerekkoromból. Néztem őket a tévében, esetleg későbbiekben hallgattam őket a youtube-ról.
6.) ONE DIRECTION
Igen, ez az öt fiú is elért hozzám, és megismerésük viszonylag egyszerű, de még sem az. Augusztus utolsó heteiben jártunk 2011-ben. Tizenkét évesen bent ültem a szobámban, és gépeztem, miközben a húgom ugyanezt tette egy másik szobában. Az ajtók nyitva voltak, így hallhattuk ki, mit hallgat. Egyszer csak meghallottam egy számot, ami a One Thing volt és tetszett, majd bementem hozzá, hogy megnézem kiket hallgat. Miután meg tudtam a nevüket a gépem elé ültem, beírtam a nevüket, és végig néztem egy videóklipjüket, ami a What Makes You Beautiful volt. Először Liam Payne tetszett meg akkoribban és el kellett tennie úgy két és fél évnek, amikor átmentem Louis Tomlinson-ra és Niall Horan-ra. Ez tartott fél évig, és végül teljes egészében Niall Horan fangirl csoportba tartozom. S, ha bár most már öt felé szakadtam én ugyanúgy figyelni fogom őket, mint a Jonas Brothers-t. Ők közülük is az egyik apa lett, a másik kettő folytatta a zenei karrierjét. (: 2015.06.11. csütörtökön Bécsben ott lehettem egy koncertjükön, ami élettem legszebb napja volt, és sosem felejtem, hiszen, amikor 2013-ban kijött a This Is Us, és a családdal elutaztunk Londonba. A pech ott kezdődik, hogy a film premier napján jöttünk haza, és itthon tudtam végig nézni az egészet, miközben tudtam csak pár óra kérdése volt az, hogy nem találkozhattam velük. Viszont az ajánlatom még mindig áll! Ha összefuttok velük bárhol, akkor egy nagy ölelést kapnak tőlem. Az elmúlt több évet. Talán ez a leghosszabb korszakom az életemben. Tizenkét évesen ismertem meg őket, és most tizenöt vagyok. Öt év telt el, és időközben én is felnőttem, ahogy ők is. Végig mellettük leszek, s sosem felejtem el azt a pillanatot, amikor először hallottam meg a hangjukat és először pillantottam meg őket. Az öt mosolygós srácot. (:
7.) EGYÉB ELŐADÓK
Természetesen rajtuk kívül rengetegen vannak, és mindig mások. Hiszen muszáj megemlítenem a Red Hot Chili Peppers-t és a Five Second of Summer-t. Ott van Ed Sheeran, The Vamps, Next Phase. Rengeteg előadót követek még, de azt hiszem itt befejezem ezt a listát, mert soha nem lenne vége.Remélem tetszett, esetleg megtaláltad magadat ezeken belül? Valamelyik pontban? Te is voltál régen valamelyiknek a rajongója, mikor még csak tizenegy voltál? Nyugodtan írd meg lent kommentben, emailen vagy facebook-on, ahol neked kényelmesebb. A döntés rajtad áll.

Legyen szép hétvégéd,
Virginia


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése