2017. január 2., hétfő

2017-es tervek

Sziasztok! (: Ebben az évben néhány kihívás elé is állítom magam, amivel javíthatok magamon, és elérhetek vele valamit. Biztosan. Ebben a bejegyzésem meg is mutattom nektek mik azok a dolgok, amiket kitűztem magam elé idén. Apró célok, és remélhetőleg az évvégére alig lesz valami a listámon. *fingercrossed*
 • Könyvkihívás - idén nem sok könyvet olvastam ki, viszont azzal nagyot nőttem a saját szememben, hogy egy hónap alatt olvastam ki három 200-300 oldalas könyveket. Ez számomra nagy dolog, de az még jobb lenne, ha 365 nap alatt 50-nel végeznék.
 • Edzés - szeretnék egész évben végig edzenni megszakítás nélkül. Ehhez Youtube-on már van fent egy csatorna, ahová minden nap kerül fel videó minden hónapban. Idén megszakításokkal csináltam, ami szomorú, mert igazán élvezem. Lucy Wyndham-Read - van itt edzés, receptek, motiváció arra, hogy egy kis sportot vigyél az életedbe.

 • Középfokú angol nyelvvizsga - sikeres letétele. Szeretném megszerezni, és ezzel tovább lépni a következő lépcsőfokra. A felsőfok lesz utána a cél, viszont előtte egy középszintet kell elérnem, és remélem segíteni fog, mert úgy érzem, hogy rossz nem vagyok, esetleg túlságosan is izgulok a teszteken és azok eredményén.
 • Középfokú érettségi informatikából - sikeres letétele. Ahogy a végzősök, és azok, akik szeretnének előrehozott érettségit tenni velük együtt fogom én is megírni infoból, mert szeretnék vele a jövőben tovább foglalkozni, de talán az életcéljaimat a jövőre nézve egy későbbi bejegyzésben talán megfogalmazom nektek, de ez most csak az éves lista.

 • Írás - 2016-ban kicsit elvonultam ettől, amit nagyon sajnálok, mert rengeteg sztorim van, ami vár a folytatásra, esetleg a javításra. Crystal Davis és TicTac. Szeretném frissíteni ezeket a blogjaimat legalább, és befejezni a történeteket, amiket elkezdtem.
 • Virginia's Garden - gyakrabban posztolni bejegyzéseket, amit már el is kezdtem csinálni, de egész évben csinálni, és nem csak egy darabbig folytatni. Ha minden jól megy heti egy-kettőhöz szeretnék eljutni.

 • KRESZ - nyáron el akarom kezdeni tanulni a vezetést, és talán, ha minden jól megy le tudom tenni hamar. Szünetekben mindenkinek egy kicsivel több lesz a szabadideje, mint máskor. Remélhetőleg meg tudom csinálni, amikor már elmúltam tizennyolc.
 • App - ahogy fentebb írtam, hogy informatika terén szeretnék tovább tanulni, és már két applikáció jutott eszembe, amit szeretnék megvalósítani, de ahhoz idő kell, és tervek. Viszont idén el akarom kezdeni.

 • Meglepetés - pár embert szeretnék meglepni úgy, ahogy engem vittek végig a városon bekötött szemmel, hogy megmutassák a zsiráfomat. Kétszer mentünk el, mert először bezárt az állatkert mire odaértünk. Az emberek jöttek kifelé azon a forgó ajtón, azzal lebuktak nálam. de nem szóltam semmit, viszont fogalmam sem volt, hogy miért vagyunk ott. Szóval pár embernek szeretnék valami olyasmit nyújtani, ami meglepi őket. Egyszer apukám névnapján bújtunk el, majd buktunk elő a rejtekhelyről. Én majdnem elröhögtem magam akkor.
 • Santana - az előző pontból adódóan szeretnék elmenni a nagyobb találkozó előtt az állatkertbe, aztán még egyszer. Idén csak az nap láttam, és nagyon sajnálom azt is, hogy lemaradtam az októberi találkozóról. Nagyon aranyos zsiráf.

 • Zongora - szeretnék olyan dalokat játszani, amik a kedvenceim, s azokat legfeljebb magamnak énekelni, mert nagy közönség előtt nem fogom hangoztatni a hamis hangomat.
 • Sorozatok - vannak olyanok, amiket elkezdtem, és egy ideig néztem is megszakításokkal. Pretty Little Liars, nagyon rég kezdtem el az első évadát, aztán belehúzva eljutottam az ötödik évadig, és szép lassan haladva most tartok a közepénél. Teen Wold, igaz nagyon rég nem néztem tovább, és ezt sajnálom is, de mindennél jobban végig akarom nézni. 2 Broke Girls, talán januárban sikerült végig néznem az ötödik évadát, vele gyorsan haladok. Gilmore Girls, ezt decemberben kezdtem el nézni, ugyanis a húgom nézi, és megtetszett, így elkezdtem előről a Netflixen.
 • Filmek - van pár könyv, amiből született filmes változat is, de még nem láttam. Ezenkívül rengeteg másik új van a mozikban, amiket mindenképp meg akartam nézni. A Dunkirk (amibe Harry Styles szerepet kapott) idén fog kijönni.

 • Idegen nyelvű könyvek - szeretném befejezni az elkezdett angol könyveimet, és még többet szerezni, ezenkívül német nyelvűeket is szívesen olvasnék, persze kezdő jellegűeket.
 • Változások - több hónapja gondolkozom azon, hogy újra rakok a fülembe fülbevalót, amióta kisebesedett nem nagyon tettem bele semmit, viszont a lyukat még mindig érzem. Talán egy kicsit komolyabban elkezdeni sminkelni.


Ezek azok a dolgok, amiket biztosan akarok csinálni 2017-ben ezenkívül van még rengeteg más dolog is, és lehet, hogy bővülni fog a lista az év során. Nyugodtan írjátok meg ti mit terveztek erre az évre. Nem muszáj fogadalmakat, én is csak remélem, hogy nem adok fel ezenkívül semmit, és ki tudom, majd húzni. Évvégén kaptok, majd egy értékelést arról hogyan teljesítettem.

Hamarosan találkozunk,
xoxo Virginia
0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése