2017. január 7., szombat

30 napos kihívás #7

Sziasztok! (: Folytatnám is a kihívást, így hogy túl vagyunk a blog első szülinapján, amit muffin sütéssel ünnepeltem meg és egy hóember építéssel, ami az első bejegyzésemben is szerepelt. A mai napon, ami a hetedik lenne az olvasásról lesz szó, a könyvekről. Vessük is bele magunkat, mielőtt elkalandoznék.

Mit olvasok? Mik a kedvenc könyveim?

Mostanában egy kötelező olvasmányt olvasok Voltaire-től a Candide című könyvet. Igazság szerint nekem tetszik. Igaz, hogy régies a beszéd, de amennyire gyorsan haladok a sorokon észre se veszem, amikor áthaladok egy furcsa szó felett, mert azt már a mai szóhasználatban fogja fel az agyam. Még nem olvastam ki, de igyekszem vele.

Alapjába véve igazán kedvenc könyvem nincs. Mindegyiket szeretem egytől egyig. Különbséget nem szoktam tenni. Bár igazság szerint, ha megláttom, hogy Leiner Laurának és John Green-nek új könyve jött ki én már a pénztárnál is vagyok vele, hogy megvegyem. (kedvenc íróim és imádom a könyveiket, ennyi különbséget tehetek a többi könyv közül, nem?) 

Összesítve nem tudom igazán megmondani milyen fajta könyveket szeretek olvasni, mert  tényleg mindenféle a kezembe kerül. Nyomozóstól kezdve a romantikusig. Sok írót ismerek és olvasom a könyveit vagy várólistán vannak még. Talán nem sokáig kell várnom, hiszen a könyv kihívásommal készülnöm kell.

Nem lett túl hosszú ez a bejegyzés, és mentségemre szóljon, hogy vagy túl beszéltem volna az egészet, vagy így alakult volna, és igazság szerint vállaltam a rövidebb bejegyzést, mert talán lesz más téma is, amiről órákig tudok beszélni nektek. (: Mindent időben pótlok!Hamarosan találkozunk,
xoxo Virginia

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése