2017. január 27., péntek

Kedvenc zenék #1

Sziasztok! (: Tudom, egy újabb sorozattal érkezem? Igen, de ezt csak minden hónap végén tervezem megírni, és megosztani veletek. A címből is kideríthettétek, hogy a kedvenc zenéimet tervezem ide leírni, hogy éppen miket hallgattam a legtöbbet ebben és abban a hónapban. Lehet, hogy olyanokat mutattok, amiket nem ismertek, esetleg megtetszik nektek, illetve ti is ajánlhatok mindig valami újat. Nyitott vagyok minden újra!1) Backstreet Boys
Egy öt tagú fiúbandáról van szó, akik a 20. század végétől egészen máig léteznek, és fellépnek. Ugyanis idénre már szervezkedtek is. Márciustól Júniusig Las Vegasban fognak fellépni. Nem biztos, hogy lesz lehetőségem eljutni oda, talán egy a millióhoz, hogy kijuttok oda. A zenéjüket viszont szeretem, mert talán egy picit hasonlíthatnak a One Direction tagokhoz, de még se tenném őket egy kalap alá, mert két külön banda. Az egyik brit, a másik amerikai. Az egyik tagjai különváltak, így felbomlott, míg a másik most közel negyvenévesek, és együtt énekelnek még mindig. Lehet, hogy ez is egy olyan évente legalább egy három hónapos turné, de legalább csinálják. Ebben a hónapban az ő zenéjük mellett éltem le a napjaimat. Nem is akarom a továbbiakban ezt megváltoztatni. Las Vegas meg várhat rám, akár mostanra, akár a későbbiekben.

Pár zene, amik a kedvenceim lettek tőlük, és mennyünk időrendi sorrendben:


Quit Playing Games with my heart (1996)


Everybody (1997)


Larger Than Life (1999)


Shape Of My Heart (2000)


Incomplete (2005)


Drowning (2007)


Straight Through My Heart (2009)It's Christmas Time Again (2012)


In a Word Like This (2013)
2) Niall Horan és Louis Tomlinson (&Steve Aoki)
Miután szünetre mentek, vagy felbomlottak (ki tudja mennyi időre) mostanában elkezdett mindenki szóló karrierben gondolkodni, és így volt ez Niall-el is. Tavaly jött ki a This Town című száma, amit azótta is mindig szívesen hallgatok, mert szerintem egy nagyon jó szám lett, ahogy Louis munkája is Steve Aoki-val a Just Hold on című számuk.


This Town (2016)

Just Hold On (2016)

Mostanában legtöbbször őket hallgattam, természetesen voltak mások is, de őket így elvétve egyszer-egyszer. Volt néhány One Direction szám, Reece Mastin dalai is előfordultak, mégis úgy gondoltam azokról beszélek, akikért a legtöbbet tekertem vissza a telefonomon.

Remélem tetszett ez a fajta ötlet, és szívesen várjátok miket hallgattam februárban.

Hamarosan találkozunk,
Virginia
0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése