2017. január 1., vasárnap

Szilveszter Szlovákiában

Sziasztok! (: Szeretném megköszöni Krisztina Kaulicsnak, hogy feliratkozott, és ezzel 2017-es évet két feliratkozóval kezdhettem.

Ahogy tavaly sikerült a családdal kijutnunk Hollandiába 2015 végére és 2016 elejére úgy idén én Szlovákiába mentem ünnepelni az új évet az internetes barátnőmhöz, akihez már augusztusban is sikerült kijutnom. Ez volt az idei második találkozásunk, viszont a jövő évi első is.Pár új élményt szerezhettem most is a barátnőmnél. Megkóstolhattam első alkalomból a kocsonyát, ami nem is lesz a kedvencem, de más ízre számítottam. Ezenkívül két olyan filmet láttam, ami még teljesen új volt számomra, és egy pedig számára volt teljesen új. Tűzijáték volt, bár éjfélkor nagy köd volt, így messzire nem láthattunk el, viszont az év első napjának estéjén tisztább volt az ég, és egy rövid tűzijáték bemutatót nézhetünk végig. Remek élmény volt, és nagyon jól éreztem magam. Nem mindenki mondhatja el szerintem, hogy 2017. 01. 01-jén hajnali három és négy között könnyesre röhögte magát. Megártott azt hiszem a kóla, a 7up és a pezsgő.


Remélem nektek is remekül telt a szilveszter estétek. Hamarosan érkezem a kihívásaimmat, amiket végig akarok csinálni ebben az évben. Ti mit akartok csinálni 2017-ben? Mit vártok ettől az évtől? (:

xoxo Virginia

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése