2017. február 28., kedd

Kedvenc zenék #2

Sziasztok! (: Ahogy észrevehettétek a tegnapi bejegyzés után ma egy újabbal jelentkezem. Jöhetnek hát a hónap kedvenc zenéim! Miket hallgattam februárban a legtöbbet? Mely dalok azok, amiket ezután is szívesen hallgatok még? A folytatásban kiderül...

Ed Sheeran

Ebben az időben ezt a három dalát rendszeresen hallgattam. Talán egész évben ez fog menni. Nem lepődnék meg. Mindig is szerettem a számait. Ezek, pedig minden alkalommal megnyugtatnak, felvidítanak, elgondolkodtatnak.

Castle On The HillShape Of YouHow Would You Feel

Fools Garden 

Lemon Tree

Erre nem régiben találtam, úgy pár hete, viszont a szövege hamar belement a szemembe. Lehet, hogy az emberek hülyének néznek a buszon, a villamoson, az utcán, ahogy némán tátogok, vagy táncikálok, de az a baj, hogy nyugodtan nem tudom végig hallgatni.

John Denver

Take Me Home

Ezt a dalt még egy barátnőm mutatta egy történetemhez, ami lassan egyik kedvencemmé nőtte ki magát. Főleg akkor szeretem hallgatni, amikor éppen hazafelé megyek a suliból, vagy bárhonnan. Olyankor a legjobb azt hiszem.

Lily Allen

Somewhere Only We Know

Ez számomra egy nagyon kedves, aranyos dal. Régebbről ismerős, viszont ebben a hónapban rengetegszer hallgattam a suliban egy lyukas órán, esetleg itthon elalvás előtt.

Ezek lettek volna, amiket mostanában rengetegszer hallgattam suliba menet, vagy a buszon. Remélem tetszett, és nektek is felkerül valamelyik a top listára. (:


Hamarosan találkozunk,
Virdzsinia

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése