2017. február 27., hétfő

Pinterest | Február

Sziasztok! (: Mostanában eléggé rákattantam magára a Pinterest nevű oldalra, amit, ha még  nem ismernétek egy olyan alkalmazás, weboldal, ahol akár diy, motivációs, workout-os dolgokat is találhatsz. Ezek közül osztanék meg néhány kedvenc képet, ami felgyülemlett ebben a hónapban. Remélem elnyeri a tetszéseteket ez a sorozat, és velem tartottok a továbbiakban is.

Idézet
Nem tudsz mindenkit boldoggá tenni.
Nem vagy egy üveg nutella.

Szerintem ez egy nagyon jó pofa kép, mert bármikor, amikor egy kicsit is lankad a jó kedvem csak ránézek erre, és máris egy kicsivel jobb kedvem lesz.


Motiváció
Egy nő, aki levágja a haját, hogy megváltozzon az élete.

Amikor ezt akkor olvasod, amikor te magad akarsz valami változást berakni az életedbe. Azt hiszem lassan meglátogatom a fodrászatot, hogy csináljak valamit a hajammal.
Projektek

30 napos írás kihívás


Persze előtte azt a kihívást kell teljesítenem, amit a blogon már elkezdtem, de aztán szeretném ezzel folytatni, ha már amúgy is imádok írni.Tanulásra / iskolára való motiváció

Igen. Van egy külön olyan kis mappám, ahová a sulival kapcsolatos dolgokat tárolom. Hasonló képek találhatók benne, amik a tanulásra tudnak engem késztetni. Egy kis snack, egy bögre tea, szemüveg a fejre, és máris vonzom magamba az anyagot. Kedv csináló rá. Sokszor használom.
Ruházat


Az eddig talált ruhák közül az egyik legnagyobb kedvencem. Szívesen beszereznék egyet a ruhatáramhoz.

Hamarosan találkozunk,
Virdzsinia

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése