2017. március 5., vasárnap

Az én kedvenc bloggerem | Február

Sziasztok! (: Egy újabb bejegyzéshez jutottunk el, vagyis kik voltak februárban a kedvenc bloggereim vagy/és youtubereim. Az előző bejegyzésemet is szerettem megírni, és igazság szerint remek érzés most is összeszedni az előző havi kedvenceimet.

A februári forduló házigazdája: Huszág AnettEbben a hónapban rengeteg youtubert néztem, illetve néhány újra is akadtam, s mivel az év legrövidebb szakaszában nem igazán tudtam leülni, és elolvasni egy blogot nem igazán lettek erre a hónapra kinézve új kedvenceim, amit viszont sajnálok. Akkor el is kezdem!

Ebben a hónapban megismert videósok:


Az első videójuk, amit néztem tőlük az pont egy Budapesti vlog videójuk volt, azuttán meglepetés szerűen bukkantak fel olyan típusúak, amikben magyarul tanulnak, próbálnak beszélni. Már négy része van ennek a sorozat, és szívesen várom a következőt. Még a harmadik része előtt kitettek egyet, amiben a Thai nyelvet próbálták ki. A sulinkba egy évig járó lánynak azonnal elküldtem. Viccesnek találta.


Kedvenc youtube-on megismert sorozat:


Ezen a csatornán idén kezdődött el egy sorozat, ami a Chat. Like. Love. nevet viseli. Ismertetője:
"Mikor egy köntörfalazós/mókás fiú Angliából (Chris Kendall) a nyarat egy táborban tölti az államokban (USA), ahol találkozik egy ingerlékeny/makacs, amerikai lánnyal (Mia Stammer), aki megragadja a figyelmét, attól függetlenül, hogy a lánynak barátja van..."
Szerintem egy izgalmas szerelmi történetbe botlottam bele, ami sok ember figyelmét felkeltheti. Humoros, szórakoztatóak. A részek rövidek, maximum tíz percesek.

Episode 1: Wrong Number
Episode 2: Do-Over
Episode 3: Game On
Episode 4: First Non-Date Date
Episode 5: Slumber Party
Episode 6: Strip Tease
Episode 7: Top Secret Mission
Episode 8: Missed Connections

A további részeit megtalálhatjátok a csatornán, ha esetleg érdekel titeket a történet.Kedvenc videóim ebben a hónapban:


Egy tizenöt éves lány, akinek megszerettem egy fajta sorozatát, mert nagyon aranyosnak tartom, ahogy elkezdte, és az eddig megnézett, megjelent részeket egytől egyig élveztem. Ez, pedig nem lenne más, mint a Sims 4 Generation sorozata. Idén kezdtem el több kihívást magamtól a játékban. Két sorozatomat is bele tettem a játékba, s végig játszom valamennyire pontosan a részeket. Ezenkívül 100 baby challange-nek is neki kezdtem, viszont neki tényleg mindig szívesen bökök rá a generációs videóira.

Azt hiszem ennyi elég is lesz, talán. Nem volt nehéz visszakeresni, és igazából nagyon élvezem ezeket a bejegyzéseket elkészíteni, mert így láthattom mivel töltöttem nagyjából a hónapot. Remélem ti is úgy élveztéttek olvasni, ahogy én írni.Legyen szép márciusotok,
Virdzsinia

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése