2017. szeptember 30., szombat

Kedvenc zenék #8

Sziasztok! (: Elérkezett az augusztusi kedvenc zenéim ideje. Ebben az időszakban rengeteget hallgattam meg azokat, akikkel szerencsém volt Szigeten találkozni a koncertjükön. Remélem tetszeni fog nektek, esetleg nektek is megtetszik valamelyik, és felkerül a toplistátokra.

Kicsit el is csúsztam ezzel, és ezek után rögtön fog érkezni a szeptemberi is, miután semmi időm nem volt leülni, és leírni egy teljes bejegyzést. De itt vagyok, és kezdjük is el! Nem húzzom tovább!

1) Birdy
Nem is tudom melyik évben volt az, amikor megismertem, de nem most. Talán olyan 2013-2014-es évek lehettek azok. Nagy One Direction lázban égtem akkoribban, amikor az egyik újságban róla is találtam egy plakátot. Azonnal meg is hallgattam az addig megjelent számait, s nagyon megtetszettek, de aztán jó ideig nem kerestem rá, és így három évvel később rájöttem, hogy ez mekkora nagy baj volt. A koncertje eszméletlen volt. Imádtam minden egyes percét! (de majd külön bejegyzés is lesz erről, szóval nem írom le részletesen) Összegyűjtöttem pár olyan számát, amit igazán megszerettem. (újabbak közül)

People Help People
Best Shot ft. James Young
2) Tom Odell
Őt se most ismertem meg, de sosem gondoltam volna azt, hogy egyik nap itt, Budapesten találkozom vele. Vele is hasonlóan jártam, mint Birdy-vel, de rengeteg inspirációt adott történeteimhez. (ahogy a lány is, konkrét főszerepet kapott... mindegy) Pár újabb száma egészen megtetszett, s azért is van itt fent a listán. (:
Grow Old With Me
I know

3) George Ezra
Nála egy számát biztos sose fogom elfelejteni, de ezenkívül van egy másik száma, egy másik városról, ami megint egy nagyon jó dal lett. Nem sok, nem kevés, de mégis örökre ott marad a szívemben, ahogy élőben énekelte őket.

BudapestBarcelona
Remélem tetszett nektek ez a kis augusztusi kedvencek, és elnézést, hogy ilyen későre húztam. Nekem is csípi a csőrömet, de ígérem a szeptemberit nem fogom ilyen sokáig húzni, sőt hamarosan érkezni is fog! (:

Hamarosan találkozunk!

xxx Virginia

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése