2017. szeptember 3., vasárnap

Pinterest | Autumn

Sziasztok! (: Ma egy kis őszi képeket kerestem elő az évszakra hangolódás szempontjából. Igazság szerint én imádok ilyen képeket nézegetni, mert egy kényelmes pulcsiban, egy nagy, meleg zokniban takaróval, egy jó könyvvel és egy teával az ágyba, a fotelbe vagy a babzsákfotelbe bújni nagyon jó pillanatok. Remélem nektek is meg hozom a kedveteket a hidegebb időhöz!

S, miközben ezt a bejegyzést olvassátok én az öt órai teadélutánomat élvezem. Ragadjatok ti is egy bögrét, készítsétek el kedvenc teátokat ebben a remek őszi időjárásban! ^^


Szerintem biztos elkészítem ezt a playlist-et. Már csak a szám címek miatt is úgy gondolom, hogy sokat fogom őket hallgatni, de valószínűleg mások is be fognak csúszni. (:


Bárki bármit mond, hogy a Hálaadást ne ünnepeld az úgy is csak egy amerikai ünnep nap. És? A karácsonyt is nagyjából mindenhol ünneplik, még se nyitunk vitát. Én biztosan valamilyen módon, de tartani fogom a Hálaadást. Valószínűleg egy szép nagy ebédet vagy vacsorát fogok főzni a családnak. Együtt el is fogyasztjuk.Erről a képről a Harry Potter sorozat jutt először eszembe, azonbelül is Hermione Granger. Azt hiszem ezt meg kell szoknom, ha ezeket a könyveket olvasom, és még a filmeket is meg akarom újból nézni.
Azért idén sokkal többször festettem ki a körmömet, mint bármelyik másikban. Ebbe a színbe, pedig beleszerettem, és azt hiszem lehet, hogy rohanok egy hasonló barnás vagy bordós árnyalatért, beteszek egy Harry Potter filmet, és el leszek egy ideig.


Nem tudom ki, hogy van vele, de én hatalmas zokni párti vagyok. Imádom őket. Ősszel és télen a puha, meleg zoknikba bújni, s azokban lenni egész nap. (a 101 pöttyös kiskutyás a kedvencem)A pitéket meglátva Pinteresten azonnal megjött a kedvem ahhoz, hogy idén ősszel én fogok pitét sütni! Szóval lehet, hogy készüljetek fel, mert talán érkezni fog egy én és a pitém bejegyzés valamikor az őszi szünet környékén.Kellemes őszi napokat, mégha ezzel el is kezdődött a suli, akkor sem kell szomorkodni. Élvezzétek ki, mert nagyon gyorsan el tud telni, ahogy a nyár is. (:

Hamarosan találkozunk,
Virginia


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése