2017. október 1., vasárnap

Kedvenc zenék #9

Sziasztok! (: Itt is van a szeptemberi, zenei kedvenceim. Leírom miket hallgattam meg a legtöbbször ebben a hónapban, milyen új dolgokkal tudok még nektek nyújtani kilenc rész után. Remélem tetszeni fog nektek ez a rész is, és tartsatok velem ha érdekel titeket.
1) New Hope Club (NHC)
Igen, akkor kezdjük a ténylegesen új bandával. Angliából származó három srácról van szó, akik szinte az én korosztályomnak felelnek meg. Tagjai: Reece Bibby (19), George Smith (18) és Blake Richardson (17).

Viszont Blake most lesz október másodikán tizennyolc éves, szóval igazság szerint idősebb is vagyok nála! Ez csak azért érdekes, mert eddig egyetlen egy olyan fiúbandával se találkoztam, vagy nem figyeltem meg, akiknek a tagjaival szinte egyidős is vagyok. Reece a kedvencem, s pont ő a legidősebb a bandában, de egy év most mit számít? A barátom már elfogadta Niall iránti szeretetemet, azt hiszem Reece-t is el kell fogadnia.

Ők azok, akiket twitteren sikerült megismernem egy ottani internetes barátnőm által, aki szintén nagy rajongójuk. Spotify-on meghallgattam a saját számaikat és az általuk feldolgozott dalokat is. Megtetszettek. Elsőre. 2017 év vége felé közeledünk igazából, én meg szeptember elején megismerek egy teljesen új bandát. Egy új banda került a szívembe.

Szerintem három tehetséges sráccal állunk szemben. Elképesztően aranyosak! (: S, ha egyszer reagálnának az egyik tweetemre nem érezném magam olyan távolnak tőlük. *laugh*


FixedPerfumeMake upWaterFriend of a Friend
2) Niall Horan
Nem tudom elmondani mennyire szeretem ezt a srácot. A hangját, a nevetését, és alig várom a napot, hogy szemtől szembe állva beszélgetési lehetőség merüljön fel vele, esetleg egy golfozás is beleférhet. A legújabb száma szeptemberben jelent meg, amit azótta imádok, és minden alkalommal, amikor meghallom megmelenget. Attól függetlenül, hogy van egy olyan versszaka, hogy "Don't it feel fucked up we're not in love" ilyenkor kicsit elnémulok, miután van egy barátom, akit szeretek, aztán elkezdődik a refrén, és felbátorodom. Lehetek a szobámban, az utcán, a villamoson, akár az iskolában, én tátogni, suttogni, halkan énekelgetni fogok mindig erre a dalra. Ne zavarjon senkit! (csak, mert nincs túl szép hangom)Too Much To Ask
3) Bon Jovi
Őt ebben a hónapban kezdtem el tényleg hallgatni, letölteni a számait, és minden nap legalább egy számát lejátszani. Igazság szerint magam sem tudom miért mostanában rákattantam a '80-as évek zenéire is Spotify-on. Van egy tippem, hogy valószínűleg azért, mert alapvetően nagyon szeretek tanulni a történelemről, megismerni mi volt akkor, mikkel küzdöttek az emberek, milyen volt az akkori élet valamikor a múltban.


Burning BridgesThe Devil's In The Temple
We Don't Run
No Apologies
Because We CanIgazság szerint ők voltak a leginkább lényeges pontja a szeptemberemnek, és a legújabb zenei részben. Nektek, hogyan tetszettek a számaik? (:

Hamarosan találkozunk!

xxx Virginia

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése