2017. október 5., csütörtök

Outfit of the day

Sziasztok! (: Készítettem szeptember utolsó napján egy instagram profilt a blognak, ahova a bloggal kapcsolatos képeket terveztem megosztani, illetve csinálni instagram kihívásokat. Blogger Queen blog által gondoltam rá leginkább, aztán rájöttem ez igazán alkalmas lehet tartani a kapcsolatot az olvasókkal, hiszen már az ötödik nap van a kihívásban, és eddig minden napot sikerült teljesítenem szerencsére.

Minden csillagos naphoz egy bejegyzést is lehet hozni a blogra. Én meg úgy döntöttem, hogy egy a fene, leülök, és megcsinálom ezt a bejegyzést. Közben persze mennek a háttérban a többi készülőben lévő bejegyzések. Remélem ezen a hétvégén, vagy legalább holnap be tudom fejezni nektek. Csak gyűlnek az ötletek. Jelentem olyan bejegyzések is készülnek, amik eddig nem láthattok a blogon, szóval remélem tetszeni fog nektek! (:


Nagyon tetszik ez a kihívás, mert egyszerűen tényleg sokat gondolkozom a blogon. Újabb és újabb ötletek gyűlnek a fejemben, és közben nagyon szívesen töltöm az időmet a Pinteresten. Van is egy őszi mappám, ahova az összes őszi képet begyűjtöm, illetve ötleteket, amiket ezekben az évszakokban csinálhatok, hogy élvezem ezt a hűvös, esős napokat, heteket.

Kezdjük is el ezt a bejegyzést lassan, mert sosem lesz vége úgy érzem. Nagyon élveztem az összes képet elkészíteni, és remélem nektek is tetszenek, vagy legalábbis nyugodtan kritizálhatjátok, hogy min kéne javítani. Igyekszem szép, érdekes és kreatív képeket kitenni az oldalra. Nyugodtan várom a véleményeteket róla.

Október 5. csütörtök
Ez az időpont annyit jelent, hogy egy nap választ el a hét utolsó iskolai napjától, amit már nagyon vártam, mert meglátogatjuk a nagyszülőket. Én meg élvezhettem még az időmet a történelem és a biokémia tudományaival. Az előbbi jobban várom, mint az utóbbit igazság szerint.
A mai napon, pedig bemutatom miket viseltem ezen a szép, szeles, őszi csütörtökön, ami kicsit álmosító volt. A fáradtságtól - nem tudom ki van még, így vele - rengeteget tudok nevetni mindenen. Tényleg minden hülyeségen.
Nadrág - Stradivarius
Pulóver - C&A
Cipő - Deichmann
Kabát - Camaïeu
A pulóver színébe szerelmes vagyok. Biztos vagyok benne, hogy télen is látható lesz rajtam, mert egyszerűen legyűgöz az egész. A virág minták rajta nagyon jól vannak elhelyezve, és szerintem árban sem volt olyan drága, ahhoz képest, hogy remélem kibír több hónap viselést. (biztosan, nem egy gyenge anyagból készült, de azért lekopogom)

Remélem jó napotok volt, és kitartottak egész nap, vagy esetleg volt egy kis délutáni, csendes pihenőtök. (: További szép estét! Hamarosan találkozunk!

Virginia

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése