2017. november 18., szombat

Kedvenc zenék #10

Sziasztok! (: Tartozok még egy októberi zenelistával. Ne aggódjatok jönnek ők csak annyi van, hogy nem győzök válogatni, összetenni a fejemben a gondolataimat. Szóval itt is lennének azok a zenék, amikkel az ősz közepét élvezhettem. Igyekeztem olyanokat összegyűjteni, amik különlegesen fontos szerepet játszottak nekem az októberi hónapban. Erőt adtak. Felkaroltak, és mosolyt csaltak az arcomra.


1) Charlie Puth
Ezt a számot először a New Hope Club srácoktól hallottam feldolgozva, azótta nagyon szeretem. Charlie-tól eddig hallgattam zenéket, de talán ez tőle a kedvencem.

2) Backstreet Boys
Azt hiszem megtaláltam a legkedvencebb kedvenc számomat tőlük, és ez a We've got in goin' on című számuk. Egyből jobb kedvem lesz, és erőt is merítek belőle.3) Liam Payne
A videóklipje már november elején jelent, viszont maga a szám már októberben is volt szerencsém hallgatni. Nekem nagyon tetszik.4) Niall Horan
Imádom a hangját, ahogy a gitáron vagy a zongorán játszik. Flicker című számát egyenesen imádom, mellesleg az egész album nagyon sokat jelent számomra. Lehet lassan illene megszereznem.


Azt hiszem most ezek a zenék lettek volna azok, amik nekem sokat jelentettek októberben. Remélem elnyerte tetszéseteket a bejegyzés, és esetleg találtattok egy-két olyat, ami nektek is megtetszett. Érdemes belehallgatni mindegyikbe legalább egyszer. (:

Hamarosan találkozunk,
Virginia

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése