2017. november 19., vasárnap

Őszi maradékok listája

Sziasztok🙂 Felkerült ma reggel még a múlt heti bejegyzésem a kihívásból, de most az e heti is kikerül még ide, hiszen megint elmúlt egy hét. A feladat, pedig a következő, hogy foglaljam össze mit akarok még ősszel elintézni, vagyis a következő két hétben. Ez egy nagyon érdekes feladat, mert van jó pár dolog, és lehet hosszú lesz a lista, de igyekszem nem gigamega hosszúságút írni. 

 1. Hétfőn túl kell esnem egy angol témazárón. 
 2. Kedden van egy csapatverseny döntője, amire neveztünk velem együtt vagyunk négyen. Magunk se tudjuk, hogyan jutottunk be a többi négy-öt csapat közé. Döbbenten kaptuk múlt hét csütörtökön a hírt. 
 3. Szerdán informatikából OKTV-t írok. Igazság szerint annyira nem izgulok miatta. Persze, szeretnék jó helyen szerepelni, de számomra fontosabb cél lebeg a lelki szemeim előtt, és az az emelt informatika érettségi májusban. Azért minél hamarabb túl esni rajta nem lenne rossz. 
 4. Csütörtökre egy verset kell megtanulnunk irodalomra. Választanunk kellett öt közül, hogy melyiket akarjuk megtanulni, majd felmondani. Én a Tiszát választottam. Nem tudom mennyire tettem magasra a lécet, de 15 versszakos és 4 soros. Nem olyan nehéz szövegileg, szóval viszonylag hamar meg lehet tanulni. Nekem még öt versszak hátra van. "Nyári napnak alkonyulatánál, megállnék a kanyargó Tiszánál …" 
 5. Pénteken, pedig csak egy emelt informatika fakultáció vár rám délután egészen estig, aztán nem megyek ám én haza, ugyanis kicsit hamarabb eljövök a fakultációról, hogy a szüleimmel és a barátommal odaérjünk egy előadásra. 
 6. Egy késő őszi fotózásra elmennék nagyon szívesen a városba, vagy esetleg az erdőbe tennék egy sétát. Bárhol. 
 7. Hálaadási vacsorát készíteni az egész családnak. (Igazi házi asszony leszek) 
 8. Legalább egy karácsonyi filmet megnézni november végén. 
 9. Megnézni a mozikban a Rossz Anyák 2-t és Boldog Halálnapot, illetve az új Thor filmet és az új Kingsmant. 
 10. Gyakorolni. Gyakorolni az iskolai, karácsonyi előadásra egy zongoradarabot folyamatosan, illetve programozni. 
 11. Elolvasni minimum két könyvet, duellátor-t és a Minden, mindent angolul. 
 12. Megcsinálni apukámnak a képregényt névnapi ajándékként. Megígértem. 
 13. Elkezdeni a Stranger Things és a Riverdale sorozatokat. 
 14. Befejezni a Teen Wolf-ot, a PLL-t és a The Big Bang Theory-t. (ez inkább az évvégi terv, de feladom magamnak a leckét, hogy meddig juttok két hét alatt velük) 
 15. Folytatni a Grimm-e. 
 16. Írni. Leírni az ötleteimet, s nem a fejemben tárolni őket. A sztorijaimat befejezni. 
 17. Origin fekete péntekjén vásárolni Sims 4 kiegészítőket. 
 18. Elvinni a bokacsizmámat cipészhez. 
 19. Kitaláltani a karácsonyi ajándékokat, ha nem is szerzem be őket még. 
 20. Nem ellustulni a blogolás terén, hanem szorgalmasan hozni a bejegyzéseket is, és hozni a friss híreket vagy infókat, mert rengeteg ötletem van, csak kevés az idő. (Nem elég a napi huszonnégy óra) 

Azt hiszem ezek lennének, s félek, ha még tovább mennék még több mindent tűznék ki magam elé, ami egyre nagyobb terhet jelent nekem, mert szeretnék sokat kipipálni a listából. 😀 Ez vagyok én, a kis maximalista. Aki szeret dolgokon hamar túlesni, ha lehet. Néha meg belustul.

Teljesen véletlen, hogy kereken húsz pontot sikerült összeírnom, ugyanis Wordben teljesen más sorjelölést alkalmaztam, de a drága blogger ezt nem fogadta el. Nem is probléma, legalább tudjuk, hogy hány dolgot tűztem ki magamnak november második felére. 🙂


Nektek mik szerepelnek a listátokon, amiket még ebben a hónapban meg akartok, vagy meg kell csinálnotok? 


Remélem tetszett nektek a bejegyzés. Ne felejtsétek! 
Hamarosan újra találkozunk, 
Virginia 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése