2017. december 8., péntek

Kedvenc zenék #11

Sziasztok! (: Most a novemberi zenéimről lesz szó, s ezzel végleg elbúcsúzva ettől a hónaptól. Szerintem zenei téren remekül zártam az őszt! Tértek vissza régi kedvencek, illetve lett egy egész album is a kedvencem. Akkor érkezenek is a várva várt előadók!1) Train
Régebben jó párszor előfordultak nálam, de valamiért elvesztek a többiek között, s hirtelen most újra elő kerültek. Én meg boldogabb nem is lehettek, mert rájöttem mennyire is szeretem őket. A számaikat.

Marry Me

Talán ez a szám az, ami igazán tetszik, mert annyira szép, és főleg az elején a párok, akik elmondják, hogyan jöttek össze, s annak a történetét. Szerintem igazán szép egy hasonlót beletenni egy videóklipbe.


Drops of Jupiter

Ez is szerintem egy szép szám, és bármikor szívesen hallgattom, amikor csak úgy elmerengeni van kedvem. A dallama, a szövege csak visz magával.

2) Niall Horan - Flicker album
A második helyre egy egész albumot tennék. Ugyanis névnapomra (november 26-án) megkaptam a szüleimtől Niall Horan Flicker ablumát, aminek rendkívül megörültem, mert már erre az albumra vártam mióta! (: Szóval mindenképpen felkerül a listámra, s valószínűleg decemberben is velem marad, mert ez örökre szól ez az album. Niall, lesz következő? Ha bárki is megkérdezné, nem, nincs kedvenc számom nem tudnék dönteni melyiket szeretem jobban tőle.
S talán ennyi is lenne ebben a hónapban. Egy banda, akikre újra rá találtam, illetve egy igazán jóképű srác, aki már 12-13 évesen is elcsavarta a fejemet. (amúgy megjegyezném, hogy barátom, de ő tud a Niall felé érzett érzéseimről, s elfogadja, mert tudja, hogy szeretem őt is, természetesen)


Hamarosan találkozunk egy új bejegyzésben! (:

Virginia
0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése