2017. december 14., csütörtök

Pinterest | Winter

Sziasztok! (: Elérkeztünk ahhoz, hogy a téli képeket nézegessük, hogy kedvet szerezzünk magunknak az évszakhoz. Remélem, akinek eddig nem volt ínyére a hideg, csípős idő, vagy esetleg nem várta volna a nagy havazásokat a fotók talán segítenek meghozni a kedveteket hozzá.

Mellé egy kis meleg italt tanácsolok, például: forró csoki, tea, esetleg forralt bor. Mellé valami karácsonyi hangulatú albumot tennék be.

Karácsonyi albumok:
A karácsonyi vásárok is remek alkalmak arra, hogy esetleg szép képeket tudjunk készíteni a rohanó emberekről, a fényekről, és a barátokkal, családdal még kellemes beszélgetésbe is kezdhetünk. Jó hangulat egy-két órára, ameddig át nem fagyva indultok haza. Vannak persze hátrányai, hiszen örülhetsz, ha ki fogsz egy kedves, mosolygós eladóst, illetve nem jön neked senki a nagy tömegben, de kifigyeli ezeket? Ez a szeretet ünnepe nem? Ha ők nem figyelnek rád, igyekezz te vigyázni másokra és mosolyogni! Minden eladósnak jót fog tenni, ha illedelmesen kéred a rendelésed, és nem csak sietve odadobod neki. (:


Hát ki ne szeretné ilyenkor elővenni az olyan filmeket, amik karácsonyi, téli hangulattá tudják varázsolni a hangulatát? Lehet ez valakinek a Harry Potter vagy az Igazából szerelem, esetleg a Grincs. Vedd elő, és keres magad mellé valakit, aki csatlakozna hozzád!
Ki ne szeretne ilyenkor eljárni korcsolyázni legalább egyszer? Élvezni a jég kemény felületét, miközben barátaival nevethet, vagy szerelmével élvezhetik az idő múlását, miközben körbe-körbe haladnak kézen fogva. Utána egy-egy bögre forró csokival vagy forralt borral leülni valahova egy meleg helyiségbe, és beszélgetni.Imádom a csillagszóró fényét, amit tud mutatni. Szerintem elképesztő milyen szép tud lenni, s a sötétben jól beállított kameramóddal még rajzolhatsz is a levegőbe valamit vele.Ilyenkor jó sütni mézeskalácsot a szeretteidnek. Irány hát a honyha, és lepd meg őket egy-két tucat édességgel! Mindenki odáig lesz érte, ez garantált!


Remélem tetszett a bejegyzés, s ne feledjétek hamarosan találkozunk egy újabb bejegyzésben. (:

Virginia
1 megjegyzés:

  1. Szia!:)
    Nagyon jó bejegyzés lett, nekem már bőven van karácsonyi hangulatom de most még több! :) Hihetetlenül jó cikk lett! :)
    Puszi

    VálaszTörlés