2021. január 11., hétfő

Fitness Routine | Edzés terv

Sziasztok! (: A mai bejegyzésemben az edzés fontosságáról szeretnék beszélni. Ezenkívül úgy gondoltam megosztanám veletek a következő edzés tervemet, amit még 2020 utolsó hétfőjén kezdtem. Ezzel is felállítani egy egészséges rutint az életembe.


Hi, dears! (: In today's post, I would like to talk about the importance of fitness. Also, I thought I would share my fitness routine I planned out and I have been doing since the last Monday of 2020. So, I can make a healthier lifestyle for myself.

A mozgás nem csak, hogy erősebbé tesz annál sokkal több van az egészben. Hiszen, ha tanuló vagy felkelsz és azonnal az asztalhoz ülsz, esetleg a reggeliddel, órán ülsz, tanulsz, majd nézel valami filmet / olvasol egy könyvet és elmész aludni. Ez, így mehet újra és újra, de egy idő után mindenki ideges lehet ebben a rutinban.

The movement is not just about getting stronger, it means so much more. Because, if you are a student, you get up, get your breakfast and sit down for your classes, study all day, then maybe watch a movie / read a book and fall asleep. This is a circle that can go again and again but after some time everyone gets mad in this routine.Ha néha felállsz, követsz egy yoga videót, esetleg elmész sétálni, futni, vagy kirándulni a családdal / barátokkal máris sokkal jobban fog menni a felkészülés a sulira. Ezenkívül még a stresszt is levezethetted, ami által nem leszel feszült, nem fogsz kiabálni, mert idegesít minden apró dolog. Az, hogy változik a tested, megedzettebbnek nézel ki csak egy extra dolog az egészbe.

If you get up, follow a yoga video, maybe go for a walk, jogging or just hiking with your family/friends, you will feel much better, and prepare for school will get easier. Also, you feel less stressed, you will not scream a lot, because you feel anxious about all the tiniest things. Your body can change and you can look more trained, it is just an extra thing.A saját rutinom. Az évvége fele rájöttem, hogy hiányzik a futás, szóval elhatároztam hetente kétszer el fogok járni. Ezenkívül szerettem volna mást is belevinni a hetembe, így jött ki, hogy hetente kétszer kardio edzéseket végezek, egyszer táncoljak. Szombaton elmenjek egy nyílt kosárpályára dobálni és vasárnap yogával lenyugtatni a heti feszültséget.

My own routine. In the last days of 2020, I realized I really missed running, so I decided to start again twice a week. I really wanted to add something more to this, so that is why I am doing cardio exercise twice a week and a dance workout once a week. On Saturday I am going to make shots on an open basketball court. and on Sunday do some yoga.


Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés, és kedvet kaptatok egy kis mozgáshoz. Ha ez csak egy apró séta a házkörül vagy kisebb nyújtások a szobádba már megérte a bejegyzés. (: Ha van bármi kérdésetek ne habozzatok feltenni akár kommentben, emailen keresztül vagy Instagram üzenetben.

I hope you liked this post, and you get some motivation to do some workouts. Even if that is just a small walk around your house or a little stretch in your room it was worth out it. (: If you want to ask some questions do not hesitate to write a comment, reach me via email, or sent me a message on Instagram.

Virág (Virginia)

2021. január 8., péntek

Self-Care | Öngondoskodás

Sziasztok! (:
Ebben a bejegyzésben az öngondoskodásba mennék bele egy kicsit mélyebben. Hogyan is lehet ténylegesen teljes összpontosítást adni magadnak. Mennyire fontos, hogy foglalkozunk a mentális egészségünkkel, és tartsunk szüneteket tanulás közben is.

Hi, dears! (:
In this post, I want to talk about self-care deeply. How you can give yourself full attention. How important to focus on our own mental health and keep little breaks during studying.
Miért is fontos az öngondoskodás?

Először biztos te is dolgozol vagy te tanulsz, esetleg mindkettő. Neked is kell néha kikapcsolódás. Elvonulni a kíváncsi szemek elől. Leülni a kanapéra és megnézni egy filmet vagy összebújni egy jó könyvvel, miközben a kedvenc teádat iszogatod. Mindenkinek jól esik, ha néha magunkra is szánunk időt. Az a legjobb, ha ezt naponta meg tudjuk tenni, és ez azt is jelentheti, hogy reggel egészen a teljes elkészülésig nem nyúlunk a telefonunkhoz. Esténként, pedig könyv mellett alszol el és nem a géped vagy a tévéd előtt.
Te is nyugodtabban kelsz fel másnap. Több türelmed lesz a saját dolgaidhoz és másokhoz is. Megértőbb leszel és könnyebben is fogsz tanulni. Lássuk be mindenkit rabul tudnak ejteni a technológia újabb és újabb csodái. Meg kell tanulnunk konrollálni.


Why is self-care so important?

First of all, I am sure you work or study, or maybe both. You absolutely need some free time. Be alone a little. Sit down on the couch and watch a movie or get a good book with a big mug of your favorite tea. Everyone is uplifted if they got some time for themselves. The best thing if you do this everyday which can mean that before getting ready in the morning you do not use your phone. During the night, you read a book and sleep with that, not in front of your computer or your TV.
You are going to be calmer on the next day, more patient with your tasks and others. You are going to be more understanding, and also you are going to learn new topics easier. Let's be real, everyone gets trap in the new technology. We need to learn to control it.
Ötletek a teljes újratöltődéshez

1. Wellness

Vegyél egy forrő fürdőt vagy egy meleg zuhanyt. Mosd meg a hajad és tisztítsd le magadról minden port, amit a héten kaptál. Ha kell borotválkozz, de csak, ha szükségesnek érzed. Tegyél fel egy arcpakolást, esetleg használj egy maszkot. Vágdd le a körmeidet és ápold a bőrkeményedéseket a talpadon.

2. Mozgás

Nem is gondolnád, de hatalmas segítségedre lehet a mozgás. Egy jóga vagy cardio edzés húsz percig, illetve már táncos edzések is találhatóak fent YouTube-on. Nyújtó gyakorlatokkal fejezheted be, majd később egy kis meditálással zárhatod le az egészet. Esetleg menj el egy sétára a közeli parkba vagy erdőbe egyedül vagy másokkal (család, barát).

3. Rendszerezés

Tegyél rendet magad körül az életedben. Rendszerezd a fiókjaidat, a szekrényedet, az elektronikai eszközeidet. Ha tudod adományozz el dolgokat, amik nem kellenek, esetleg add valaki másnak, ha még elég jó állapotban vannak. Gondold végig milyen applikációkat használtál már nagyon régen és csak a helyet foglalja és mit használsz többet. Rendezd át a fájlokat a könyvtáradban a laptopodon, és máris azonnal megtalálsz iskolai prezentációkat vagy beadandókat gyorsabban.

4. Tervezés

Írd le magadnak a terveidet előre. Képzeld el mennyi mindent akarsz el érni 5 évvel később, majd azokat a célokat bontsd le, hogy évi célok legyenek. Később megláttod, hogy mennyire egyszerű kis lépéseket kell megtenned ahhoz, hogy ott legyél, ahol szeretnél vagy magasabban. Tervezd meg a napjaidat, hogy mindig fókusz tudj maradni mit kell aznap megcsinálnod.

5. Beszélgetés

Hívj fel egy barátot vagy/és családtagot. Beszélgess velük. Tudd meg mifolyik az életükben mostanában. Meséld el a híreket magadról. Add ki, ami bánt. Adj tanácsot és kérj segítséget. Sosem kínos bevallani, ha valami nem megy. Az még nem azt jelenti, hogy feladtad, hanem, hogy próbálkozol.


Ideas for the fulfill self-care

1. Wellness

Take a hot bath or warm shower. Wash your hair and clean up all the dirt you got this week. If you want to shave, then do it, it is your choice. Put a facemask on your face and relax. Cut your nails down, and also take care of your foot too.

2. Movement

You would not know, but a little movement can change your life. Yoga or cardio workout in 20 minutes, or maybe a dance workout video on Youtube. Finishing it with stretching, then do a little meditation at the end. On the other hand, you can go for a walk in a near park or forest alone or with others (family, friends).

3. Organizing

Tidy up your environment at home. Organize your drawers, your wardrobe, and your electronic devices. If you can give your old clothes to charity, what you do not wear anymore, or give it to someone else who can be happier with that item. Think through which application you do not use for ages and what you use almost daily. Organize your files on your desktop's library and you can find anything in there immediately (any school projects).

4. Planning

Write down your plans beforehand. Imagine how many things you want to achieve in the next 5 years, then you can divide them into smaller tasks. So later you can see how easy you can go there where you want to be or maybe higher. Plan out your days - you can focus on one thing every day.
5. Talking
Call a friend or/and a family member. Talk to them. You will know what is happening in their life now. You can tell them your news. Give every bad and good out. Give and get help. It is never embarrassing to get help. That does not mean you give up, it means you are trying.


Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés és hasznos volt a számotokra. Hamarosan találkozunk egy következő bejegyzésben!
Virág (Virginia)

2021. január 4., hétfő

Motivációs Zenék | Motivation Music

Sziasztok! (: Úgy gondoltam hozok nektek egy lejátszási listát, ami motiválhat titeket a minden napokban. Akár edzésben, akár tanulásban vagy akár magatokban.

Hi, dears! (: I thought I would share with you a playlist that can motivate you in your everyday life. For doing exercises, for studying or for yourself.

Lejátszási lista | Playlist

Talán már ismered ezeket az előadókat és a számaikat, de most létrehoztam egy lejátszási listát neked, szóval neked nem kell. Ha nem érzed a motivációt és szeretnéd növelni az önbizalmadat, akkor nézz bele a listába. Hallgasd a dalokat!

You might already know about these singers and their songs, but now I made a playlist for you, so you do not have to. If you are feeling unmotivated and you want to boost your confidence check these songs out. Listen to them!

Shania Twain

1. Up!

2. That Don't Impress Me Much

3. Man! I Feel Like A Woman

4. I'm Gonna Getcha Good!

Taylor Swift

1. Me!

2. Mean

3. 22

4. The Man

Little Mix

1. Wings

2. Shout Out To My Ex

3. Black Magic

4. Women Like Me

Jonas Brothers

1. Cool

2. What A Man Gotta Do

3. Cake By The Ocean

4. Sucker

Lady Gaga

1. Born This Way

2. Bad Romance

3. Poker Face

4. Just DanceRemélem tetszett nektek ez a bejegyzés. A lejátszási listát itt találjátok. Hamarosan találkozunk!

I hope you liked this post. You can find the playlist here. See you soon!

Virag (Virginia)

2021. január 1., péntek

Újévi Célok | Goals of The New Year


Sziasztok! (:
Elérkezett 2021, így hivatalosan is magunk mögött hagytuk 2020-at, ami nem volt egy unalmas év. Rengeteg minden történt, és a vírus az máig velünk, köztünk van. Én abban hiszek, hogy megerősödünk, és a koronavírus lehet olyan akár, mint az influenza. Reméljük előbb vagy utóbb javul minden országban a helyzet.

Szóval az újév első bejegyzésében a célokról szeretnék szót ejteni. Mindenkinek vannak és mindenki szeretné őket teljesíteni. De sikerül-e? Ez szerintem az emberen, de a kitűzőtt fogadalmainkon is függ. Nagyon is számít, hogy hogyan tervezük meg az évünket, mit és hogyan akarjuk csinálni.

Hi, dears! (:
2021 arrived, thus it is official - 2020 is behind us which was not a boring year at all. Tons of things happened, and the virus is still with us, among us. I believe we become stronger and covid-19 become as strong as influenza. We can hope that our situation is going to be better in every country sooner or later.

So, today - on the first day of the new year - I would like to talk about the goals. Everyone has them and all of us want to reach them. Is it achievable? I think this depends on the person, however, the aims have the same responsibility as us. It does matter how we plan our year out, what and how we want to do.
1. Álmodj nagyokat | Dream big


Ne félj nagyokat álmodni. Ne félj attól, hogy nem fogod elérni az álmaidat. Csak képzeld el saját magad hol akarsz lenni az év végére, mennyi mindent szeretnél megvalósítani. Rendben van, ha megijesztenek, sőt az a legjobb. A jövő félelmetes, de a magunk fejlődése a legfontosabb. Ha megijeszt hol leszel decemberre akkor valamit jól csinálsz.


Do not be afraid of dreaming big. Do not be afraid of not reaching your dreams. Just image yourself how you want to 'look like' at the end of the year, how many things you will achieve and go through. It is okay if you find your goals scary which is the best. The future is horrifying, but our improvement is the most important thing. If you terrified about where you will be in December, you are doing something great.

2. Állíts fel célokat | Set goals


Írd le a céljaidat, amik az álmaid megvalósításához segítenek rá. Ehhez viszont bizonyos pontokat figyelembe kell venni, hogy még sikeresebb évet tudj zárni idén. A SMART célok.

S = specifikus: pontosan körülírt, meghatározott

Mikor célok kitűzésében gondolkozol fontos, hogy feltegyél magadnak 5 kérdést.
- Mi a célod?
- Miért akarod elérni?
- Ki az, akit még érinthet?
- Hol tudod ezt megvalósítani?
(lehet, hogy nincs egy konkrét hely, ahol megvalósítsd, akkor nyugodtan kihagyhatod ezt a lépést)
- Milyen (elő)forrásokra van szükséged? 

M = mérhető

A sikeres út megtételéhez, hogy elérd az álmodat fontos, ha a nagy célt kisebb részletekre osztod fel, akár havonta. Így láthatod hogy haladtsz, ahogy telik az idő.

A = elérhető, megvalósítható

Ne becsüld alá magad, de ne felül se! Légy realisztikus magaddal!
Például:
ahelyett, hogy azt mondod: Megírok három könyvet egy év alatt.
mondd azt, hogy: Megírok egy könyvet és felosztom a feladataimat a hónapok között.
ahelyett, hogy azt mondod: Kiolvasok 100 könyvet egy év alatt.
mondd azt, hogy: Elolvasok 10 könyvet két hónap alatt.
(majd meglátod mennyivel akarod ezt növelni, miután kiolvastad a tíz könyvet)

R = relevant (helyzethez illő)

Látni fogod, hogy a célod megfelelő számora, miután válaszolsz a következő kérdésekre.

- Megfelelő az időzítés?
- Hozzá tudom csatolni más céljaimhoz?
- A jelenlegi élethelyzetemhez megfelelő lenne?
- Meg tudom csinálni?
- Ez tényleg az én célom?

T = időben jól meghatározható (időzítés, határidő)

Határidőkhöz kötni a céljaidat fontos, viszont, ha az apróbb céljaid kötődnek a nagyobbokhoz, akkor könnyebben el tudsz jutni évvégén ahhoz, amitől még most megijedtsz. Gondolj a következő kérdésekre:
- Mikor tudsz bármit megtenni a terveidért?
- Mit tudsz tenni az első fél évben?
- Mit tudsz csinálni egy hónap alatt?
- Mit tudsz csinálni ma?
- Mit tudsz csinálni, ha van egy órád  minden nap? 


Write your goals down which help you make your dreams come true. For this, you should focus on five principles. The SMART aims.

S as specific:

When you are thinking about setting your goals, you need to ask yourself 5 questions (5W).
- What is your goal?
- Why do you want to reach it?
- Who is involved in this goal?
- Where can you make it real?
(maybe there is no specific place you can do it then you can skip this question)
- Which resources do you need to use?

M as measurable:

For your successful progress, it is important to divide your big goals into smaller achievements. You can divide these small aims monthly. Thus, you will see how far you are.

A as achievable:

Do not underestimate yourself, however, do not go too high by setting a goal for yourself. Be realistic!
Examples:
instead of saying: I will write three books in one month;
say: I will write one book in a year, and divide your tasks.
instead of saying: I will read 100 books in one year;
say: I will finish 10 books in two months.
(so, you can see how much you want to raise the number after you finish 10)

R as relevant:

You will see how much your goal relevant to your present life after you answer these questions.

- Is it a good time for it?
- Can I join this goal to the others?
- Now, is it a good choice to do it?
- Can I do it?
- Is this really my goal?

T as timely:

Making a time schedule is as important as the goal. You should find a due-date when you think you can achieve it.
- When can I do anything for my goal?
- What can I do in the first half of the year?
- What can I do in a month?
- What can I do today?
- What can I do if I have one-hour each day?


3. Cselekedj | Take action

Talán a legfontosabb mindegyik pont közül, hogy miután eltervezted, megírtad a terveidet az új évre, hogy kezdd el. Haladj afelé, hogy sikeres napot, hetet, hónapot és évet tudj zárni! Ez cselekvés nélkül nem is fog menni.

Maybe the most important point among the three ones that after you planned out, wrote down your goals for the new year, you act! Go ahead to make a successful day, week, month, and year of yours! Without taking action you will fail anyway.
Remélem elnyerte a tetszéseteket ez a bejegyzés és hasznosnak találjátok. Ha bármi kérdésetek lenne ezzel kapcsolatban ne habozzatok feltenni akár emailben, kommentben vagy instagramon.

I hope you liked this post and you find it useful. If you have any questions about setting your goals, do not hesitate to write to me here, via email, or on Instagram.

Virág (Virginia)

2020. december 10., csütörtök

Wonder, the Enhanced Album

Sziasztok! (: Úgy gondoltam beszélek nektek egy kicsit Shawn Mendes legújabb (negyedik) albumáról, ami talán számomra a legnagyobb kedvencé nőtte ki magát. Már első hallgatásra megszeretem. Minden szám rajta úgy halad egymás után, mint egy történet és beleépül a lelkedbe a dalok szövege.

Hi, dears! (: I thought I am going to share with you Shawn Mendes' newest (fourth) album which I liked the most. The first time, I listened to the songs I knew this is going to be my favorite one. The songs have their own path to go until it is ended. Also, the lyrics of the songs is magical and they are talking to your soul.1. Intro

A bevezetője valami elképesztően szép. Mindig örömmel hallgatom meg. Nem sok albumot szoktam sorrendben hallgatni, de ennél kivételt teszek Valami fantasztikus, ahogy fel van építve. És szívesen kezdtek bele ezzel a dallal. A zongora kísérete is olyan kellemesen szól, hogy tervezem megtanulni.

The intro of the album is wonderful. I am so happy when I can listen to it. Usually, I do not listen to the songs on an album in order, but I find it kind of necessary here. How it builds it is fantastic like a novel. I would be glad to learn the piano part of this song.

2. Wonder

Ez a szám már magában varázslatos hangulatot tud teremteni.

This song itself has a magical vibe and gives some magic into your day.3. Higher

Ez a szám tényleg egy sztori kalandjának bevezetője tud lenni. Mint amikor elkezdődnek a bonyodalmak a főszereplőkkel. Izgalmas és jobb kedvvel vetted bele magad a napodba.

This song is something which can be in a story when the adventure starts for the main character. It is exciting and gives some booths for the day.


4. 24 hours

Ez a dal, mintha visszarepítene a múltba. És az egyik kedvenc számomból is tett bele a szövegbe egy részletet. Elvis Presley - Can't Help Falling On Love egy nagy kedvencem az énekestől, szóval Shawn-tól ez a szám nagyon kedves a számomra egy mondat miatt igazán.

With this song, we are going back to the past. Also, one of my favorite songs has a part of it here. Can't Help Falling In Love by Elvis Presley is one of my top favorites from him. So, this song has really special in my heart.


"I heard that once a wise man said only fools rushin' in"


5. Teach Me How To Love

Játékos kedvet tud adni az embernek és megmosogtatja. Engem teljes mértékben feldob. Tetszik, ahogy halad a dal, ahogy végig mondja a szövegét. És szebben véget sem érhet a 'fejezet'.

It can put people into a playful mood and give a little smile on their faces. For me, this is a perfect song to have a smile on my face and dance around in my room / on the street. I like the way he sings the lyrics. The end is like the end of a chapter of a book.

6. Call My Friends

Nem találom a szavakat, de ez a dal elmondhatatlanul szépen halad a végéig. És még el kap az az érzés is, hogy mennyire szeretnéd felhívni hirtelen az összes barátodat, ahogy a címben is benne van.

I cannot find the world, but this song is just unspeakable how nice is goes to the end. And you have a feeling just do what is in the title; call your friends.

7. Dream

Ez a dal elképesztően gyönyörű. Ahogy finoman halad és közben úgy érzed álmodsz valakiről vagy valamiről. Mintha te is benne lennél a dallamban.

This song is really, really nice. How smoothly it goes and you can feel like you are actually dreaming about someone or something. Like you are in the melody.


"When I'm apart from you
I just shut my eyes
All I have to do
Is dream, dream, dream"


8. Song For No One

Szerintem ez az a dal, ami minden szinglinek közelező lehetne. Elképesztő milyen szépen szól. Megnyugtató.

I think this is the song for the people who are single. Beautiful work. It has a really calm vibe.

9. Monster

Talán az egyik kedvenc dalom Justine Bieber-től és tudom, hogy ez egy közös alkotás Shawn Mendes-szel. Ez egy remek munka mindkettőjüktől.

Maybe one of my favorite works from Justine Bieber and I know this is a collaboration with Shawn Mendes. This is a great job for both of them.

10. 305

Számomra ez az a dal, amire nagyon jó lehetne meditálni. Számomra csak ülök és hallgatom, miközben bámulok ki a fejemből. Egyszerűen nincs kedvem mást csinálni csak hallgatni a szöveget. A címéről, pedig mindig a szám jutt eszembe és nem az idő.

For me, this song is excellent for meditation. Usually, I sit in silence and not saying any word. Like I am in another world. I do not really want to move at all during the song.

11. Always Been You

Ez az a dal, aminek van egy erős érzése és magabiztossága, ami arra késztet, hogy megtedd az első lépést a kiszemelted iránt. Elképzeled milyen lehetne.

This song has the strong feeling you are strong and confident to make a move. You can imagine what would happen.

12. Piece Of You

Ez az a dal, aminél úgy érzem rengeteg energiája van, és arra késztet, hogy mozogjak, táncoljak a szobámban, csak ne üljek egész nap és tanuljak, mert elgémberednek a végtagjaim.

This song feels like there is a lot of energy which makes you move and dance slow in your room.


"It's so hard, but it is true

Everybody wants a piece"


13. Look Up At The Stars

Ez az egyik legkedvesebb dal a szívemnek. Amikor meghallom a regényem jutt eszembe és futt le a szemem előtt a története. Nem lehetnék boldogabb, hogy hallhatom ezt a számot. Nem gondoltam volna, hogy valaha találok egy hasonló számot, ami ennyire megadhatja a történetem hangulatát, értelmét. Sokat segít ahhoz, hogy befejezem az első regényem.

This song is the most kind to my heart. When I hear it my novel is in front of my eyes. And I cannot be more glad to listen to a song. I have not thought that I can find a song like this which gives me the feeling of my story and helps me more to work on it. Reach my goal to finish my first novel.


"Look up at the stars, they're like pieces of art

Floating above the ground"


14. Can't Imagine

Ennél a dalnál már érzed azt, hogy elérkezel az album végéhez. Gyönyörűen van megfogalmazva a szöveg és a gitár kísérlete még szebbé teszi az egészet.

At this song, you can feel you reach the end of the album. It is beautiful how the lyric is written and the guitar's sound is wonderful. It cannot be a more perfect ending.

+1. The Christmas Song

Talán az egyik legszebb karácsonyi duet, amit az ember meghallgat. Elképesztóen szépen hangzanak együtt Shawn és Camilla. Nem csak a Senorita-ban.

Maybe one of the best Christmas duets people can listen to. It is very beautiful how they sound together, Shawn and Camilla. Not just in Senorita.

+2. Can't Take My Eyes Off You

Talán nem kell elmondanom, hogy valami elképesztően szépen hangzik ez a dal Shawn-tól. Félre ne értesetek az eredeti feldolgozás Frankie vagy Gloria-tól az igazi, de valami fantasztikus, ahogy feldolgozta. Lassabb és finomabb.

Maybe I do not need to tell you that this song sounds perfect. No misunderstanding, the original version is the best by Frankie or Gloria, however, how Shawn sings, it is slower, stronger, and finer.


"Pardon the way that I stare

There's nothing' else to compare

The sight of you leaves me weak

There are no words left to speak"Remélem tetszett a bejegyzés és nektek is ugyanúgy tetszik album, mint nekem vagy legalább megismertétek egy kicsit jobban az én szemszögömből. Hamarosan találkozunk! (:

I hope you liked this post too and you have similar feelings for this album as I have or you just know now how I feel about it. See you soon' (:

Virág (Virginia)

2020. december 9., szerda

Illat | Smell


Sziasztok! (: Úgy gondoltam elhozok nektek valami újat. Bemutatni milyen rúzsokat használok manapság az elmúlt hónapokban. Különféle márkáktól vannak ezek a termékek, és szeretném elmondani miket szeretek bennük.

Hi guys! (: I was thinking of bringing you something new. I want to show you my lipsticks which I am using and loving in the past few months. These products from different brands and I would like to tell you what I love about them.1. Deodorant / Dezodor
Mindig szeretek használni egy klasszikus, természetes illatú dezodort. Nem olyan gyakran szoktam újra vásárolni ilyeneket, de mindig szívesen használom. Egy külön élmény program a számomra, ha a reggelem során eljuttok ehhez a ponthoz, amikor illatot választhatok magamnak a napra.

I always love using a deodorant with a classic, natural sense. I do not usually buy this so often, but I always like the feeling to use it. For me, it is a special event in the morning when you give yourself a sense for the day.
2. Perfume / Parfüm
Parfümök közül, pedig éppen az édes illatokat szeretem. Ezzel adom meg azt a bizonyos játékosságot a napomhoz. Számomra nőiességet és magabiztosságot adnak ezek az illatok. Ezt a parfümöt még egy éve szereztem be, de még a mai napig használom.

Among the perfumes, I like the ones with a sweet sense. This gives my day a little playfulness. For me, these senses give me effeminacy and self-confidence. I bought this a year ago, but I am using it almost every day.
Remélem tetszett a bejegyzés, és találkozunk egy következőben!
I hope you liked this post and we will meet again in another!

Virág (Virginia)

2020. december 8., kedd

Fogak | Teeth


Sziasztok! (:
Az utóbbi hónapokban elkezdtem egy új fogkrémet használni, ami nem colgate. Fontos tudni, hogy évek óta használom a colgate fogkrémeket, és még mindig szeretem őket. Viszont általában a reggelemet egy AP-24 Fehérítő Fluorid Fogkrémmel kezdem és a napomat egy Colgate fogkrémmel fejezem be. Illetve még 2019 augusztus végén szereztem be a saját bambusz fogkefémet a Jumbo üzletben, amit azóta is használok boldogan.
Hi guys! (:
I would like to tell you about my toothbrushing "routine". I have been using Colgate toothpaste since I'm not a kid anymore. However, I found a new toothpaste which became my second favourite for my teeth. Nowadays, I usually use AP-24 Whitening Fluoride Toothpaste in the morning and I end my day with a Colgate Toothpaste. Furthermore, I bought my own bamboo toothbrush in August 2019 at Jumbo. I am still using it with a big, happy smile.


Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés, és találkozunk egy következőben.
I hope you liked this post and we will meet again in another.

Virág (Virginia)